Saturday, January 23, 2010

Namivan?

Melyen megerintett zolibacsi bejegyzese, miszerint nem ir senki semmit. Akkor most megirom mi a helyzet.
Jovo heten vasarnap indulunk Romaba (megjegyzem teljesen felesleges repulore szallni meg minden, eleg elindulni valamerre, ugyis minden ut oda vezet). Mar nagyon varom, meg kell soppingolnom par dolgot addig, de mindenesetre pozitiv hogy nem remulok meg elore attol hogy orakat kell a westendben vagy mas plazaban csatangolni. Mindenkepp el kell mennunk a Vatikanba, mert a nagyanyamnak megigertem hogy veszek neki olyan feszuletet amit a Pápa aldott meg.
Leadtam az idenre vonatkozo oktatasi tervet a munkahelyen, remelem most osszejon az RHCE es a CCNA. Az nagyon karaj lenne. Munkarol egyebkent annyit hogy uj irodareszbe koltoztunk januar elejen, es nem voltam megelegedve a helyemmel. Csak ket oldalrol vett korbe fal. Viszont egyik kollegam aki a legjobb helyen ult most hirtelen cserelni akar velem helyet, es lesz belole uzlet mert az uj olyan hogy harom oldalrol vesz korbe fal:) Ja es hetfon megyunk a Polgar Jeno Urhoz a Hivatalba, ezert ki kell csipnem magam:( A kereskedo mondta hogy oltozzek ki, majdnem mondtam neki, hogy bocs en az eszem miatt kellek a megbeszelesre nem azert hogy a nyakkendombe bologassak...
Zsorzs es Popeye egyre jobban osszeszoknak, mostmar csak neha tapossak meg egymast (bar a kajat igy is eleszi Zsorzs Popeye elol). Annyira okosak, hogy neha rendesen meglepnek. Peldaul felismerik a kajaszacskot, es ha megatjak akkor maris ott kalimpalnak az akvarium szelenel a viz tetejen es varjak a kajat. Nagyon-nagyon jo otlet volt anno beszerezni oket, igen jofejek. Altalaban szaritott halat kapnak, ami uszik a viz tetejen. Rajottek, hogy ha beviszik a kő alá ami benne van az akvariumban, es ott engedik el, akkor meg tudjak enni kenyelmesen.
Soroatok is mennek szepen most egyreszt a Chuck a meno illetve a Criminal Minds, Bones es Mentalist triumviratus. A House-t es a The Big Bang Theory-t mar nem is kell emlitenem, azok all time favourite-k.
Osszefoglalva: most a nagy izgalom az utazas es az elotte levo vasarlas lesz, a tobbi dolog megy szepen.

No comments: